Ηeurobank

Ο όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε οκτώ χώρες, σύνολο ενεργητικού €72,7 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 16.369 εργαζόμενους. Ξεκίνησε τη διαδρομή του το 1990 και, έπειτα από μια δυναμική πορεία ανάπτυξης και συγχωνεύσεων, πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στις εξελίξεις και τη διαμόρφωση του τραπεζικού περιβάλλοντος.

Με συνολικό δίκτυο άνω των 900 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι ένας από τους τέσσερις πυλώνες του τραπεζικού συστήματος. Ο Όμιλος διατηρεί, επίσης, στρατηγική θέση στη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία, διακρίνεται στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Λονδίνο, ενώ έχει παρουσία και στην Ουκρανία.

cone
sphere
gt

Grant ThorntonΗ

Ο οργανισμός της Grant Thornton, παγκοσμίως, είναι ένα από τα δυναμικότερα δίκτυα παροχής ανεξάρτητων ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Grant Thornton στην Ελλάδα παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε εταιρίες που έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν, που έχουν διεθνείς δραστηριότητες, που χρειάζεται να προσαρμοστούν στις συνθήκες της αγοράς και να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα γεγονότα ή συναλλαγές.

Ως σύμβουλος επιχειρήσεων, βοηθά δυναμικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανάπτυξη, παρέχοντας ουσιαστική συμβουλευτική υποστήριξη, συνδυάζοντας την τεχνική της αξιοπιστία, την κλαδική εμπειρία και τη διαισθητική της κρίση.

Οπουδήποτε κι αν δραστηριοποιούνται οι πελάτες μας παγκοσμίως, διαθέτουμε περισσότερα από 43.000 εξειδικευμένα στελέχη σε πάνω από 130 χώρες, που εργάζονται καθημερινά με εισηγμένες, μη εισηγμένες επιχειρήσεις και εταιρίες δημόσιου τομέα.

Συγκεκριμένα στην Ελλάδα, η ισχυρή παγκόσμια δομή και παρουσία της Grant Thornton, σε συνδυασμό με τη βαθιά κατανόηση τόσο της τοπικής αγοράς, όσο και των δυναμικών οικονομιών σε όλο τον κόσμο, την αναδεικνύει ως τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο οργανισμό επαγγελματικών υπηρεσιών στη χώρα μας και ως αποτελεσματικό φορέα υποστήριξης όλων των στρατηγικών σχεδίων των πελατών της, όπου κι αν επιλέξουν να κατευθύνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

scroll to top

επικοινωνια

Συμπληρώστε τα στοιΧεία επικοινωνίας

ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΗΧΑΝΗcaptcha

Newsletter

ενημερωθειτε για ολεσ τισ εξελιξεισ

Πληκτρολογήστε τον κωδικό σας για να προχωρήσετε

Ο κωδικός που πληκτρολογήσατε δεν είναι σωστός