Ηeurobank

Ο Όμιλος Eurobank είναι ένας δυναμικός χρηματοοικονομικός οργανισμός με παρουσία σε έξι χώρες, σύνολο ενεργητικού €56,8 δισ. και ανθρώπινο δυναμικό 13.217 εργαζόμενους. Ξεκίνησε τη διαδρομή του το 1990 και έπειτα από μια δυναμική πορεία ανάπτυξης, πρωτοστατεί τα τελευταία χρόνια στις εξελίξεις και τη διαμόρφωση του τραπεζικού περιβάλλοντος.

Με συνολικό δίκτυο 656 σημείων εξυπηρέτησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο Όμιλος παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Στην Ελλάδα, η Eurobank είναι μία εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών. Με δύο διακριτά δίκτυα λιανικής, το Δίκτυο Eurobank και το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, εξειδικευμένα κέντρα εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, δίκτυο private banking και βραβευμένα ηλεκτρονικά δίκτυα, η φιλοσοφία της Eurobank εστιάζει στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ο Όμιλος επίσης διατηρεί στρατηγική θέση στη Βουλγαρία και τη Σερβία και διακρίνεται στον τομέα διαχείρισης περιουσίας στην Κύπρο, το Λουξεμβούργο και το Λονδίνο.

cone
sphere
gt

Grant ThorntonΗ

Η Grant Thornton αποτελεί έναν οργανισμό παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με περισσότερα από 50.000 στελέχη σε 140 χώρες. Στόχος της Grant Thornton είναι να βοηθήσει δυναμικές επιχειρήσεις να ξεκλειδώσουν τις δυνατότητές τους για ανάπτυξη.

Η Grant Thornton στην Ελλάδα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Με παρουσία σε 4 πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Ιωάννινα) και με περισσότερα από 600 εξειδικευμένα στελέχη, διαθέτει γνώση και εμπειρία, διασφαλίζοντας μία ουσιαστική σχέση συνεργασίας με τους πελάτες της.

Βασικοί πυλώνες της προσέγγισής της Grant Thornton στην Ελλάδα είναι το αυθεντικό ενδιαφέρον για τους πελάτες της, η κατανόηση των ξεχωριστών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν και η αφοσίωση στις φιλοδοξίες και στη στρατηγική ανάπτυξής τους, μέσα στο ιδιαίτερο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται. Με αυτό τον τρόπο προσέγγισης, συνθέτει τις κατάλληλες ομάδες στελεχών, προκειμένου να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων, που ως στόχο έχουν τη μακροχρόνια ανάπτυξη των πελατών της.

scroll to top

επικοινωνια

Συμπληρώστε τα στοιΧεία επικοινωνίας

ΞΑΝΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΗΧΑΝΗcaptcha