Οι νικητές 2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ 2016
Η ανάπτυξη στην Ελλάδα στηρίζεται στην ανάδειξη της επιχειρηματικότητας. Σε μια εποχή μεγάλων προκλήσεων και απαιτήσεων, η παραδοχή αυτή αποτελεί αφετηρία για την επιστροφή της χώρας στην οικονομική και κοινωνική κανονικότητα. Τα Growth Awards, μια πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton, έχουν ως στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικής αριστείας των υγιών, ανταγωνιστικών και δυναμικών ελληνικών επιχειρήσεων.
Στην Τελετή Βράβευσης, που πραγματοποιήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τιμήθηκαν 6 εξέχουσες ελληνικές εταιρείες και 1 εταιρεία που έλαβε το βραβείο επιχειρηματικής αριστείας, οι οποίες δίνουν καθημερινά το παράδειγμα της Ελλάδας που θέτει τις προοπτικές για οικονομική και κοινωνική ευημερία.

ΜΕΓΑ Α.Ε.

ΜΕΓΑ Α.Ε.

Κατηγορία “Λειτουργική/Επιχειρησιακή Βελτίωση”

Μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές ομάδες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη

Διάβασε περισσότερα
ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ

ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ

Κατηγορία “Ανάπτυξη Προϊόντος”

Η κορυφαία εταιρεία παραγωγής και εμπορίας τυποποιημένων ελληνικών εδεσμάτων και μεσογειακών γευμάτων

Διάβασε περισσότερα
ΚΑΡΑΤΖΗ

ΚΑΡΑΤΖΗ

Κατηγορία “Ανάπτυξη Αγορών”

Ηγέτιδα εταιρεία συσκευασίας αγροτικών προϊόντων

Διάβασε περισσότερα
ΚLEEMANN

ΚLEEMANN

Κατηγορία “Ανθρώπινο Δυναμικό & Εταιρική Κουλτούρα”

Kυρίαρχη ελληνική πολυεθνική εταιρεία στον τομέα κατασκευής ανελκυστήρων

Διάβασε περισσότερα
EΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ

EΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ

Κατηγορία “Επενδύσεις”

Όλυμπος-Ροδόπη-Τυράς, η ελληνική γεύση της παράδοσης

Διάβασε περισσότερα
ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ

Κατηγορία “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη”

Ηγέτιδα ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία

Διάβασε περισσότερα
AEGEAN

AEGEAN

Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας

Ελληνική ηγέτιδα στο χώρο των αερομεταφορών

Διάβασε περισσότερα

Η ΜΕΓΑ, αμιγώς ελληνική εταιρεία, αρχικά ξεκίνησε ως παραγωγός ωτοκαθαριστών (Τipers). Σύντομα προσέθεσε τη σερβιέτα Cloe και σταδιακά ανέπτυξε την γκάμα της, επενδύοντας σε έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό. Σήμερα, προσφέρει πλέον προϊόντα που καλύπτουν όλες τις βασικές κατηγορίες προσωπικής υγιεινής.

Με αγαπημένες μάρκες όπως: EveryDay, Pom Pon, BabyCare, Babylino, Tipers, Wet Hankies, ΜΕΓΑ, Sani, που κατέχουν ηγετικές θέσεις στην ελληνική αγορά ενώ διαθέτουν και παρουσία σε 4 ηπείρους, η εταιρεία έχει χτίσει μια ξεχωριστή σχέση εμπιστοσύνης με τον σύγχρονο καταναλωτή. Τόσο ξεχωριστή όσο και η πρότασή της στην προσωπική υγιεινή: την παροχή μιας πλήρους γκάμας προϊόντων σχεδιασμένης να απαντά στις ανάγκες προσωπικής φροντίδας καταναλωτών κάθε ηλικίας, με απόλυτη αρχή τη μέγιστη φιλικότητα προς το δέρμα.

Η ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ, με έτος ίδρυσης το 1957 και έδρα τα Πολιτικά Ευβοίας, αποτελεί τον ηγέτη της ελληνικής αγοράς στην κατηγορία των ελληνικών και μεσογειακών γευμάτων. Με αιχμή του δόρατος το ντολμαδάκι, το οποίο τυλίγεται στο χέρι και φτάνει ημερησίως τα 1.500.000 τμχ., είναι ο Νο1 παραγωγός ντολμά στον κόσμο.

Το 2015, η συνολική παραγωγή ανήλθε στους 18.000 τόνους με πωλήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Τα προϊόντα της εταιρείας ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ βρίσκονται σε πάνω από 40 χώρες στον κόσμο, σε πολύ σημαντικές αλυσίδες σουπερμάρκετ καθώς και χώρους εστίασης.

Διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας, όπως τα περίφημα ITQI των Βρυξελλών
και τα GREAT TASTE AWARDS της Αγγλίας, επισφραγίζουν κάθε χρόνο την ανώτερη ποιότητα και γεύση των προϊόντων ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ.

Με βασικούς άξονες στόχευσης την ποιότητα και την καινοτομία, η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία πλησιάζοντας ολοένα και πιο κοντά στην πραγμάτωση τους οράματός της: Να γίνει ο παγκόσμιος πρεσβευτής της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας.

Ο Όμιλος Εταιρειών ΚΑΡΑΤΖΗ δραστηριοποιείται από το 1974 στην κατασκευή διχτυών για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων, τον γεωργικό και φυτοκομικό κλάδο
και τον χώρο των κατασκευών. Επιπρόσθετα, έχει πραγματοποιήσει επιλεκτικές επενδύσεις στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Σε ό,τι αφορά στην κύρια δραστηριότητα της παραγωγής διχτυών, ο Όμιλος έχει αναπτύξει μια πραγματικά πολυεθνική παρουσία με παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και τη Γερμανία, κατέχοντας ιδιαίτερα σημαντικά μερίδια στις σχετικές αγορές.

Στο πεδίο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, έχει στην ιδιοκτησία του και διαχειρίζεται το Nana Beach Hotel, ένα all inclusive τουριστικό θέρετρο 5 αστέρων και 550 δωματίων στον Νομό Ηρακλείου. Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει και δεύτερη επένδυση σε μια νέα μονάδα 5 αστέρων και 130 δωματίων.

Στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, ο Όμιλος ΚΑΡΑΤΖΗ κατέχει εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκούς σταθμούς, συνολικής ισχύος 15 MW.

Η KLEEMANN είναι μια ελληνική πολυεθνική εταιρεία, με έτος ίδρυσης το 1983 και έδρα το Κιλκίς, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της εμπορίας Ολοκληρωμένων Συστημάτων Ανελκυστήρων. Διαθέτει θυγατρικές και γραφεία πωλήσεων σε 15 γεωγραφικές περιοχές, προμηθεύοντας εταιρείες εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων σε 100 χώρες.

Η KLEEMANN κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς ανελκυστήρων, με εργοστάσια παραγωγής σε Ελλάδα, Κίνα και Σερβία.

Οι άριστες σχέσεις των πελατών με την εταιρεία στηρίζονται στην προσωπική επαφή με τη διοίκηση και τα στελέχη της, χτίζοντας έτσι σταθερούς και μακροχρόνιους δεσμούς.

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση 3ης γενιάς, που δραστηροποιείται στον τομέα των γαλακτοκομικών προιόντων και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά παρά το δυσμενές χρηματοοικονομικό περιβάλλον. Δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία με τρία εμπορικά σήματα ΟΛΥΜΠΟΣ, ΤΥΡΑΣ, ΡΟΔΟΠΗ τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και σε 37 χώρες του εξωτερικού και είναι η πλέον ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στο χώρο των γαλακτοκομικών στην Ν.Α. Ευρώπη.

Συνδυάζοντας τις εξαίρετες πρώτες ύλες, την υψηλή τεχνολογία, τις αυστηρές συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας στην παραγωγή καθώς και το μεράκι 1100 εργαζομένων, ο Όμιλος προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά γαλακτοκομικών προϊόντων με την αυθεντική παραδοσιακή γεύση, τα οποία έχουν κατακτήσει τις καρδιές των καταναλωτών αποσπώντας υψηλά μερίδια αγοράς.

Ο Όμιλος θωρακίζει την μελλοντική ανάπτυξή του, υλοποιώντας ένα μακροχρόνιο εκτεταμένο πρόγραμμα επενδύσεων για νέες γραμμές παραγωγής και για αναβάθμιση των υποδομών στην συλλογή γάλακτος, την επεξεργασία, τη διασφάλιση ποιότητας, την αποθήκευση, τη μεταφορά καθώς και για την προστασία του περιβάλλοντος. Χαρακτηριστικά, είναι η μοναδική γαλακτοκομική εταιρία στην Ν.Α. Ευρώπη που έχει εγκαταστήσει ολοκληρωμένο συγκρότημα επεξεργασίας αποβλήτων συμπεριλαμβάνοντας μονάδα παραγωγής βιοαερίου.

Η Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. πιστή στις αξίες της συνεχίζει να σχεδιάζει, να επενδύει, να καινοτομεί με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη αποδίδοντας αξία στους μετόχους, τους εργαζόμενους, τους προμηθευτές, τους πελάτες και τους καταναλωτές.

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, με δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στη Σούρπη και το Κερατσίνι, κατέχοντας την 1η θέση στην ελληνική αλευροβιομηχανία σε αλέσεις, πωλήσεις και τεχνολογία.

Με τη χρήση υπερσύγχρονης τεχνολογίας, έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της πάνω από 120 τύπους αλεύρων, εξασφαλίζοντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες του επαγγελματία.

Επίσης, η εταιρεία διαθέτει το καλύτερο και μεγαλύτερο δίκτυο διανομής πανελλαδικά, με ένα μεγάλο στόλο ιδιόκτητων φορτηγών και σιλοφόρων καθώς και πλήθος συνεργατών-μεταφορέων που εξυπηρετούν πελατεία από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη.

Η ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ απασχολεί 250 εργαζομένους και επενδύει διαρκώς σε νέα τεχνολογικά μέσα και στην αναβάθμιση των εργοστασίων της, ώστε να είναι πάντα ανταγωνιστική και να διατηρεί την πρωτιά στην ελληνική αλευροβιομηχανία.

Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών από το 1951, με τον διακριτικό τίτλο “ΛΟΥΛΗ”.

Η AEGEAN, η μεγαλύτερη ελληνική αεροπορική εταιρεία και μέλος της Star Alliance, ξεκίνησε την πορεία της τον Μάιο του 1999 και συνεχίζει μέχρι σήμερα να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε υλικό επίπεδο, πραγματοποιώντας πτήσεις μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Σε συνέχεια της εξαγοράς της Olympic Air το 2013, η AEGEAN, ως η μεγαλύτερη ελληνική προσπάθεια που έχει υπάρξει ποτέ στον χώρο των αερομεταφορών, επενδύει σταθερά στην ανάπτυξη δικτύου εσωτερικού και εξωτερικού, ενισχύει τον τουρισμό με νέα δρομολόγια και αύξηση θέσεων και καλύπτει όλη την Ελλάδα,
με ιδιαίτερη μέριμνα για την ευαίσθητη ζώνη της άγονης γραμμής.

Παράλληλα, η εταιρεία συμβάλλει με κάθε τρόπο στην περαιτέρω αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού και συνεπώς της ελληνικής οικονομίας. Μάλιστα το 2016, βραβεύτηκε ως «Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη» σε έρευνα που έγινε σε περισσότερους από 18,8 εκατ. επιβάτες, από τα Skytrax World Airline Awards.

Media Gallery

photo gallery

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton κ. Βασίλης Καζάς, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton
κ. Βασίλης Καζάς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίαςίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton κ. Βασίλης Καζάς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίαςίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton κ. Βασίλης Καζάς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton
κ. Βασίλης Καζάς

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton κ. Βασίλης Καζάς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίαςίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton κ. Βασίλης Καζάς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton κ. Βασίλης Καζάς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίαςίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίαςίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίαςίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίαςίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης

video gallery

Growth Awards 2016: Ομιλία κ. Νικόλαου Καραμούζη

Growth Awards 2016: Ομιλία κ. Φωκίωνα Καραβία

Growth Awards 2016: Ομιλία κ. Βασίλη Καζά

Growth Awards 2016: Ομιλία κ. Γιάννη Δραγασάκη

Growth Awards 2016: Ομιλία κ. Κυριάκου Μητσοτάκη

Growth Awards 2016 : Λειτουργική Επιχειρησιακή Βελτίωση

Growth Awards 2016: Ανάπτυξη Προϊόντος

scroll to top

επικοινωνια

Συμπληρώστε τα στοιΧεία επικοινωνίας